logotip rubyland

Za vaše najboljše počutje v času najema igralnice ali praznovanja z nami si prosim preberite pravila vedenja v igralnici. Glede na izbiro vašega paketa preberite le tisti del, ki je namenjen vašemu paketu.

  1. Kako do nas?

  2. Najem igralnice

  3. All inclusive paket

******

1. Kako do nas?

Ni nas težko najti, prosim pa, da sledite našim navodilom za dostop, saj nas stric Google napačno orisuje. Čeprav smo že pisali, da se pravilno popravi pot, še vedno vodi na drugo stran železnice! O tem obvestite svoje goste. Sledite za Hobby trgovino.

Če prihajate iz smeri Celovška – Medvode

Na križnišču pred hotelom Morea zavijte DESNO v smeri TACEN. Nato naslednje križišče LEVO in že ste na Plemljevi ulici. Peljite do konca ulice, ko boste na DESNI videli tablo IGRALNICA , sledi tabli Hoby.

Nahajamo se v 2. nadropju poslovne stavbe.

 

2. Najem igralnice

Prihod in vstop v igralnico

Igralnica se vam odpre 15  min pred prihodom staršev in otrok. Igralnico vam  pred dogodkom odklenemo, nato pa vas pustimo same. Ponovno se vidimo malo pred zaključkom praznovanja.

Čas najema npr. : od 10.-13. ure pomeni, da vam je igralnica na voljo med tem časom, ob 13. uri pa zapustite prostor, da ga mi lahko končno očistimo in pripravimo za naslednji dogodek.

Ob prihodu se v garderobi otroci preobujejo v svoje nedrseče copate, ali ostanejo v nogavicah (nedrsečih) v kolikor nimajo copat.
Staršem so na voljo odrasle copate ali modre vrečke za zaščito čevljev za nadaljnji vstop v igralnico.

Vstop v igralnico je le v copatih, v kotičku za starše je vstop dovoljen tudi v čevljih.

Toaletni prostori

Wc-ji za starše so v pritličju (desno po stopnicah od vstopa v  stavbo), ločene so moške in ženske toalete. Za mlajše otroke pa je na uporabo otroški wc v naši igralnici.

Animator ob najemu igralnice

En animator ob najemu igralnice skrbi za varstvo do 10 otrok nad 4.leta. V kolikor so na praznovanju prisotni starši mlajših otrok, so sami odgovorni za varstvo mlajših otrok od 4. let. V kolikor imate na praznovanju prisotnih več kot 10. otrok je potrebno najeti dodatnega animatorja.

Igrala in igrače

Igralnica je namenjena za varno igro med 20 do maksimalno 50 oseb (max. št. vseh oseb v igralnici je 50).
Starši so v času najema odgovorni za varnost in igro svojih otrok.

Igranje ter uporaba igral, rekvizitov, igrač in inventarja, je na lastno odgovornost.

Igrala so namenjena igri otrok do 12. let starosti, starejšim in odraslim uporaba igral ni dovoljena. Skakanje po trampolinu dovoljeno do max. teže 80 kg, zaradi varnosti ene osebe naenkrat. Na igralo vstopamo le v copatih in na igralo ne nosimo ostalih igrač!

Mlajšim otrokom od 4. let je namenjen igralni kotiček na steni, velike in male kocke iz pen, lesena železnica in druge igrače. Starši sami presodite glede na starost otrok, kaj je primerno za igro vaših otrok. Pri večjem igralu je potreben nadzor otrok v času plezanja, skakanja, spuščanja po toboganu, itd.

Plezanje po zunanji mreži igrala in stebrih ni dovoljeno.

Glasba

V igralnici je na uporabo zvočnik za predvajanje glasbe, ki deluje na bluetooth,  usb ter radio. Navodila za uporabo so v mapi ob radiu. Zvočnika ne prenašamo po igralnici. Lahko uporabljate našo glasbo, lahko pa si sami prinesete s seboj glasbo na usb ključku, oziroma jo predvajate direktno iz telefona.

Hrana in pijača

Hrana in pijača se obeduje le v zato namenjenem prostoru: prostor za starše in jedilni kotiček, kjer so mize za otroke. Po igralnici in igralih ne hodimo s hrano in pijačo.

V kuhinji vam je na uporabo ves pribor za pripravo hrane, pijače in torte. Za otroke imate na voljo plastičen pribor in krožnike, za odrasle pa tudi keramične krožnike in pribor za več kot 20 otrok in 20 staršev.

Na uporabo imate tudi štedilnik, pečico, hladilnik in zamrzovalnik.

Na voljo vam je tudi kavni aparat z napitki in okusno kavo, ki sprejema kovance. Cena kave 0,50€.

Sami prinesite s seboj: folijo, papirnate brisačke, prtičke in ostalo po želji za enkratno uporabo (za pakiranje tort za domov, itd,).

Zaključek in pospravljanje

Igralnica se pred zaključkom termina pospravi in uredi v prvotno stanje (žogice v bazen, igrače v škatle, penaste kocke urejene, mize na svoje mesto, pospravljena posoda..).

V primeru najema igralnice brez animatorja se najemnik obvezuje, da pospravi in odnese vse kar je prinesel s seboj. Ločevalni smetnjaki se nahajajo za stavbo, desno od vhoda, ko greste ven. Če sami odnesete smeti, jih je potrebno pospraviti v prave smetnjake in se ne puščajo poleg smetnjakov!

Končno čiščenje uredimo mi.

V kolikor uporabljate konfete, pinjate ali druge zabavne rekvizite, ki puščajo “sledi” prosim, da po uporabi pomedete z metlo, da nam omogočite lažje čiščenje.

V kolikor koristite igralnico, jo pred zaključkom termina na grobo očistite, da je pripravljena na končno čiščenje. V nasprotnem primeru, da igralnica ni grobo počiščena (umazana posoda, krožniki, umazane in polite mize, stoli, raztrešeni konfeti, hrana po igralu, škatle od pizz, pijač, smeti, itd.,…), vam zaračunamo dodatno čiščenje v znesku 40€.

Vse kar prinesete za starše in otroke,  po zaključku tudi odnesete.  Prostor se uredi v tako stanje, kot ste ga dobili. Mize in stole pa se postavi nazaj na svoje mesto.

Pripomočki za čiščenje so ob koših za smeti, ob hladilniku.

Najemnik se obvezuje, da bo najeti prostor uporabljal kot dober gospodar ter ne bo namerno uničeval ali odtujil igrač/predmetov, ki so v prostorih igralnice Rubi in Rudi. V kolikor pride do poškodovanja ali odtujitve opreme v času, ko je s prostorom razpolagal najemnik, je le-ta dolžan povrniti nastalo škodo igralnici.

15 minut pred zaključkom priporočamo, da se otroke in goste obvesti o zaključku praznovanja, da se lahko pripravite na pospravljanje prostora.

Ob dogovorjeni uri prostor prosim zapustite, da se lahko končno očisti in pripravi za naslednji dogodek.

Prostor je zaradi varnosti pod video nadzorom.

Plačilo

Plačilo  najema igralnice se uredi pred zaključkom praznovanja, ko vam posredujemo račun na vaš email.

igralnica najem - pravila

Zdravje

V igralnico vstopajo izključno zdravi otroci in odrasli. V kolikor otrok kašlja, smrka ali kaže znake bolezni prosimo, da zaradi varnosti in morebitnih okužb ostane doma. Upoštevati je potrebno priporočila in smernice NIJZ.

3. All inclusive paket

Prihod

Dragi starši slavljenca in gostje,  prosimo vas, da na praznovanje pridete pravočasno, vendar ne več kot 15 minut pred pričetkom rojstnega dne.
V primeru otrokovih alergij ali drugih posebnosti prosimo, da opozorite animatorje ob prihodu.
Otroci v igralnico vstopajo obuti v nedrseče copate ali čisto športno obutev, ki jo prinesejo s seboj.

Animacija vključuje 2 uri vodene animacije in 1 uro proste igre. Starši pridejo po otroke 20 min pred končno uro.

Hrana in pijača se v igralni del NE nosita.

Starše prosimo, da nam nekaj dni pred praznovanjem sporočijo končno število otrok, ki bodo prisotni na rojstnem dnevu. To nam je v veliko pomoč pri organizaciji celotnega praznovanja

So starši prisotni na praznovanju?

Starši so dobrodošli na začetku praznovanja, ko je čas za sprejem staršev in povabljenih otrok ter ob koncu, ko se otroci poslavljajo.
V času animacije ni prisotnih staršev, saj so otroci ves čas pod nadzorom animatorjev, ki zanje skrbijo v času praznovanja.
Večletne izkušnje so pokazale, da prisotnost staršev odvrača pozornost otrok, zaradi česar je njihova igra motena, otroci drugače sodelujejo, kvaliteta animacije pa je lahko nižja.

V primeru, da želite prisotnost staršev priporočamo najem igralnice brez animatorjev.

Če prinesete kaj za otroke ali dodatno okrasitev, vse po zaključku prosim tudi odnesite.

Plačilo

Plačilo animacije se uredi po zaključku praznovanja, ko vam posredujemo račun na vaš email.

Zdravje

V igralnico vstopajo izključno zdravi otroci in odrasli. V kolikor otrok kašlja, smrka ali kaže znake bolezni prosimo, da zaradi varnosti in morebitnih okužb ostane doma.

UPORABA IGRAL IN IGRALNICE JE NA LASTNO ODGOVORNOST