O nas

O nas

Nekaj malega o meni

Zdravo!

Sem Brigita, po poklicu diplomirana vzgojiteljica, s 15 letnimi izkušnjami v vrtcu.

Za mano je že ogromno praznovanj rojstnih dni in drugih dogodkov za otroke, tako da ste lahko brezskrbni, da naša praznovanja potekajo tako, da je za otroke najbolje.

Za sabo pa imam tudi čudovito in izkušeno ekipo animatorjev, ki vedno zabava in navduši otroke.

Brigita Kos - Nova lastnica igralnice
rojstni dan v igralnici darilo
Moja zgodba

Takole se je vse začelo...

Sem Brigita…hči, partnerka, mamica dveh nadobudnežev, 4 letnika in 6,5 letnika , sestra, prijateljica…

Sem diplomirana vzgojiteljica, ki je z vsem srcem opravljala svoje delo v vrtcu skoraj 15 let. Sedaj pa že 2 leti uspešno vodim svoje podjetje Deko Svet. Izdelujem rojstnodnevne in druge dekoracije, personaliziram izdelke, imam v ponudbi tudi nekaj poučnih izdelkov za otroke, izvajam animacije.

Prosti čas najraje preživljam z mojo družino in najboljšo prijateljico. Sem velika ljubiteljica dobre kave, zato rada “kofetkam” 😂, še pika na i pa je dobra družba ob kavi.

Naša družina obožuje vse, kar je povezano s športom, zato smo veliko zunaj in hodimo v hribe, kolesarimo, zelo radi gremo tudi na morje….

Svojo strast sem našla v ustvarjanju za druge in seveda v otrocih.

Po večletni želji, da bi nekoč imela svojo igralnico, se mi je končno ta želja tudi uresničila. Že prej sem večkrat sodelovala s Tanjo iz RubiinRudi in ko se je ponudila priložnost za prevzem igralnice, sem jo z odprtimi rokami sprejela.

Začela sem pisati nove zgodbe z igralnico Rubyland.

Naše vrednote

Kar govorimo, to živimo

Vizija

Moja vizija je ponuditi otrokom čim lepša praznovanja rojstnih dni, ki si jih bodo zapomnili v lepem spominu. Vam staršem pa olajšati skrbi, glede same priprave in organizacije rojstnega dneva za otroka.

Poslanstvo

Moje poslanstvo so očitno otroci. Ukvarjanje in zabavanje z njimi mi je v veliko zadovoljstvo in v tem res uživam. Velikokrat kdo reče "ooo kako zdržiš v tem?", ampak meni je to v veliko veselje. Otroški vrvež mi je pisan na kožo.