logo

Otroški rojstni dan zna biti za starše delo in ne užitek

Imaš občutek, da je praznovanje otroškega rojstnega dne garanje? Garanje, ki se prične že pred praznovanjem in konča še dan po praznovanju?

Ni časa za sedenje, za uživanje, za klepet, za sproščeno zabavo,…?

Dan ali dva prej pečeš, pripravljaš prigrizke, poskrbiš za torto, nakupuješ za okrasitev, nakupuješ pijačo, skrbiš kaj kdo lahko in kaj ne, da bo ja vse tipi topi….na dan praznovanja okrasiš prostor, pripravljaš še zadnje detajle, pripravljaš kako bo vse servirano na mizo.

Komandiraš še druge člane družine, kako in kaj mora biti in kaj vse je potrebno še storiti….in ko končno pride čas praznovanja spet animiraš otroke, prinašaš in odnašaš hrano, skrbiš da slučajno ne bo kdo ostal lačen ali žejen, no tukaj malo priskoči partner na pomoč, vsaj za pijačo. Skrbiš, da bodo vsi nasmejani na sliki in da bo torta kot je treba.

In ko je vsega konec, ko vsi odidejo se šele začne glavno. Odpiraš darila, pospravljaš, čistiš, zlagaš, pomivaš in razmišljaš, kako si mrtvo utrujena in kakšno garanje je za tabo…in ko partner končno spravi še otroka v posteljo, se mrtvo utrujena zvališ na kavč…

Ampak to bi se lahko odvilo čisto drugače…pomisli…najameš našo igralnico, povabiš goste, naročiš hrano ali pa enostavno kupiš v trgovini zamrznjene prigrizke, ki jih potem samo spečeš v pečici. Na mizo postaviš pijačo, nekaj daš v hladilnik in poveš gostom, da si vsak postreže sam.

Za okrasitev poskbimo mi in če imaš željo, tudi za otroke lahko najameš animatorje. Otroci se zabavajo, ti pa v miru spiješ pijačo ali dve, klepetaš z gosti in se mirno zabavaš…kaj še hočeš lepšega!

Lahko pa si vzameš drugo varianto in se res čisto odklopiš od praznovanja in izkoristiš te tri ure zase. Vzameš za otroka all inclusive praznovanje in otroci ostanejo sami z animatorji v naši igralnici. Za hrano, pijačo in vse ostalo je poskrbljeno z naše strani.

Vse kar je tvoja naloga, je da prineseš torto ali kakšne podobne sladke dobrote in to je to.

Seveda pa se lahko odločiš tudi za drugo varianto all inclusive praznovanja, ki jo otroci še sploh obožujejo in to je praznovanje v gozdu. Tu pa skupaj z animatorji raziskujejo, iščejo zaklad, iščejo škrate in za njih gradijo hiške, se učijo raznih taborniških veščin in seveda je poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Praznovanje otroškega rojstnega dne bi moral biti praznik za mamico, saj je ona tista, ki se je mučila, ko se je takrat, še drobno bitje, rojevalo na svet. Namesto tega pa vsako leto počnemo vse drugo, samo da bi izpolnile želje svojih otrok in jim pričarale čarobno praznovanje.

Se strinjaš?

 

Deli preko:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sledi nam na...

Najbolj brano

Povezane vsebine

Novi lastniki igralnice

Dragi starši! Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo s 16. oktobrom 2023 prevzeli vodenje otroške igralnice Rubyland. Z ekipo imamo velike načrte, kako že

Kaj vse ponuditi malčku za igro

Najbolj preprosta stvar, ki jo lahko ponudimo malčku in jo sigurno imamo vsi na voljo, je enostavna kartonska škatla. Super je, če je vsaj tako

velikonočne delavnice

Velikonočne delavnice

Tega ne smeš zamuditi!!!   Pripelji otroka oz. otroke k nam v četrtek, 6.4. ob 17.uri, ti pa si vzemi čas za kavo ali shoping